smučišče ribnica na pohorju
© 2013-2019 Apartmaji Koželj ***. Vse pravice pridržane.
Domov Predstavitev Galerija slik Cenik Znamenitosti Lokacija
Kontakt
Apartmaji Koželj *** Koželj Janez Ribnica na Pohorju 22d 2364 Ribnica na Pohorju Slovenija
Mobitel: +386 40 885 989 E-mail: apartmajikozelj@gmail.com
Informacije in rezervacije
Facebook

Cenik:

od 50,00 € dalje Cena najema apartmaja je odvisna od termina in števila nočitev.
Cena za apartma na dan (za 4 osebe)
Cene so informativne v EUR in veljajo za najem apartmaja na dan.
V ceno je všteto: najem apartmaja na dan, vsi stroški povezani z najemom apartmaja, brezžični internet v apartmaju, parkirišče pred hišo, shramba za smuči, kolesa in opremo.
Obvezna doplačila: turistična taksa: po veljavnem odloku občine Ribnica na Pohorju, končno čiščenje.
Dodatne možnosti: možnost najema posteljnine in brisač.
Zgornji cenik velja za več kot 3 nočitve! Za manj kot tri nočitve se zaračuna do 30% višje cene glede na dogovor z  gosti! Cene se lahko razlikujejo od cenika glede na dogovor s posamezniki oz. agencijami. V novoletnem terminu se  apartma oddaja za najmanj 5 dni. Apartmajski gost je dolžan ravnati v skladu s pravili hišnega reda apartmajev. Morebitno povzročeno škodo  obračunavamo v skladu s cenikom.
PRIHODI: od 12.00 do 15.00 ure. ODHODI: od 08.00 do 10.00 ure zjutraj. REZERVACIJE:  Za potrditev rezervacije je potrebno plačati akontacijo v višini 100 EUR. Rezervacija je zagotovljena ob prejetem  plačilu akontacije na transakcijski račun, preostali del plačila poravnate ob prihodu.  ODPOVEDI REZERVACIJ:   AKONTACIJE za prejete ODPOVEDI 30 dni ali več pred prihodom NE VRAČAMO, omogočimo pa vam koriščenje v  drugih prostih terminih. Akontacije za kasnejše odpovedi zadržimo. Hvala za razumevanje.
Cenik